New In

Publicerad 2013-07-31 14:33:35 i Mode & Skönhet

Köpte lite nytt smått och gott på Frölunda torg igår, är jättenöjd! Blev mest höstkläder dock, men jag älskar höstkläder! ;)
 
 
Topp från H&M, 99 kronor
 
 
Kjol från Gina Tricot, 99 kronor
 
 
Peplumtopp från Gina Tricot, 179 kronor
 
 
IsaDoras Sugar Crush-lack i färgen Coral crush, sååå himla fint på! 

31 Juli

Publicerad 2013-07-31 14:23:42 i Life

Goddagens! 
 
Gud vad det regnar! Har regnat nästan nonstop sedan imorse när jag åkte till jobbet.Det är ju inte så farligt när man jobbar direkt, nästan bara skönt då det blir så svalt i köket. Men mindre kul är det är man ska hem! Fick dessutom gå hem, för bussen gick inte förrän en timme efter jag slutade. Så det var bara till att gå hem i ösregnet, utan paraply! ;) 
 
Men men, nu är jag hemma och fixar med lite smått och gott. Ska hem till Johanna sen och hjälpa henne måla i sin hall, ska bli ytterst intressant hur två tjejer ska klara av det! Behöver jag ens tillägga att jag knappt (vet ej om Johanna har det) har hållt i en pensel i hela mitt liv?
 
Ha det gött!

30 juli

Publicerad 2013-07-30 21:18:19 i Life

ÄNTLIGEEEN!
 
Våran router har kommit! Finns inte ord för att beskriva lättnaden, haha. Kan äntligen surfa utan att det hackar/hoppar av eller lägger ner totalt. Så SJUKT skönt! Kan nu ta tag i lite viktiga grejer som online trafikskola, söka lägenhet, skriva cv och söka jobb. Ska bli så gött! 
 
Har jobbat på för fullt idag och varit på Frölunda torg med Johanna, och nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av True Blood. 
 
Ha det gött! 

21 Juli

Publicerad 2013-07-21 19:44:20 i Life

God kväll!
 
Har inte skrivit på SJUKT länge, jag vet, men det är så att vårat internet fortfarande suger. Ganska hårt. Så jag vet inte riktigt hur det blir nu, för det kan ta ett tag innan vi får ett stadigt bredband/router. Men jag ska försöka skriva så mycket jag kan ändå ;)
 
Har haft en jättebra och mysig helg i Varberg med Carro och Hanna och är nu hemma igen. Jobb imorgon igen!
 
Ha det gött!

12 juli

Publicerad 2013-07-12 10:17:12 i Life

ÄNTLIGEN FREEEDAAAAG! Gud vad skönt med helg. Första veckan efter semestern är väl aldrig kul kan jag tänka mig, men ändå.. Det ska bli så gött att bara ta det lugnt och slappa. Har inga planer vilket är super, för jag tänker bara ligga på altanen och sola och läsa min bok. Idag efter jobbet ska jag till Ullared med Johanna och hennes kompis! Ska bli sjukt kul, var ett tag sedan jag var där. Har ingen tanke än på vad jag ska köpa, men nåt blir det väl alltid ;) Ha det gött och TREVLIG HELG! (Ja, jag är på sjukligt bra humör idag).

11 Juli

Publicerad 2013-07-11 08:34:35 i Life

God morgon! Är så satans trött idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har sovit länge och bra inatt, men är på nåt sätt ändå lika trött som om jag bara sovit två timmar. Tog ut mina läkeörhängen igår, och det där uppe gjorde så satans ont. Men nu är det bra, och är så nöjd att jag kan börja använda massa fina örhängen! Efter jobbet idag ska jag träffa Ida, mycket efterlängtat. Alldeles för längesen vi sågs! Ha det gött!

10 Juli

Publicerad 2013-07-10 07:41:36 i Life

God morgon! Är på jobbet nu och har precis förberett frukosten, och även börjat med lunchen lite. Gjorde en köttfärssås igår som står och värmer sig nu och sen är det bara pastan! Ska försöka få gjort lite städning idag, imorgon kommer en hel del varor så då är det skönt att ha det snyggt och rent. Dessutom kommer det ju en annan vikarie hit nästa vecka, så då får det väl vara lite fräscht i alla fall! Efter jobbet idag blir det till att åka och handla mat med pappa. Jag och syster är ensamma hemma i över en vecka så vi ska handla lite så vi klarar oss över helgen i alla fall. Ha det gött!

9 Juli

Publicerad 2013-07-09 13:20:19 i Life

Goddagens! Har inte den bästa av dagar idag kan man lugnt säga. Det är varmt som satan, och i köket står det helt stilla. Ett ynka fönster som går att öppna och det är inte ens där det behövs mest. Och så har jag en träningsvärk från helvetet också. Jag och Johanna körde stenhårt på gymmet igår med boxing och intervallträning på trappmaskinen. Behöver jag ens tillägga att jag är trött eftersom jag bara sov fyra timmar inatt? SÅJA, slutklagat. Humöret är inte på topp idag, men som tur är så är vädret det istället! Nu ska jag städa klart och sen bär det av hemåt. Ska sätta mig på altanen och chilla med en bok. Ha det gött!

8 Juli

Publicerad 2013-07-08 08:20:16 i Life

God morgon! Nu är det dags att ta sig i kragen. Semestern är över (buhuuu) och jag har börjat jobba igen, och då är det även dags att börja blogga lite mer. Har liksom inte tagit mig tid till det under semestern, mest faktiskt för att vårt internet har varit sjukt dåligt. Men vi ska få en router snart! så då blir det bra. Jag är på förskolan idag, ska vara här hela veckan. Skönt att börja direkt efter semestern med nåt man har koll på! Nästa vecka och fyra veckor framöver ska jag jobba på ett litet dagis i Floda. Ha det gött!

2 Juli

Publicerad 2013-07-02 10:14:55 i Life

God morgon!

Hemma i säkra Götet igen. Detta är min sista vecka på semestern, och det ska jag ta vara på, så kommer kanske inte skriva så mycket här :) Passar på att vara ute med mina vänner istället och ha kul.
Idag blir det Allum med mamma, och lite senare ska jag träffa Johanna för en powerwalk.

Ha det gött!
Min profilbild

Linnea Jansson

Jag är nitton år och har nyss gått ut Hotell och Restaurangprogrammet på gymnasiet. Jag älskar att laga mat och shoppa, och fritiden spenderar jag helst med mina vänner eller med en riktigt bra bok.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela