29 April

Publicerad 2013-04-29 13:44:38 i Life

Hej! Är på förskolan nu, som tur är ringde ingen imorse och flyttade på mig. Får vara här imorgon och på Torsdag vad jag vet, men ska kanske till ett nytt ställe efter det.. Hoppas verkligen inte det! Trivs så bra här. Jag har städat som en liten blå här i köket idag medan Sonja tog hand om maten, så nu är det superrent och fint! Vi är klara här nu och ska strax gå till tåget. Det regnar som sjutton ute nu, men har rustat upp med paraply så ska mog klara mig hyfsat från att bli blöt ;) Ha det bra!

28 April

Publicerad 2013-04-28 19:36:09 i Life

God kväll!

Söndag idag, vilket i mitt fall betyder slapp och städdag. Fin kombination ;) Har städat mitt rum ordentligt, och även fixat kockkläderna inför imorgon. Ska förhoppningsvis jobba på förskolan imorgon och framöver, men det är inte riktigt säkert än. Det beror på om jag behövs där eller någon annanstans. Men jag hoppas verkligen på förskolan!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Game of Thrones :)

27 April

Publicerad 2013-04-27 08:16:05 i Life

God Morgon!

Vaknade vid halv åtta imorse och kunde inte somna om, så gick upp. Det är fortfarande jetlaggen som spökar alltså, har varit väldigt konstig de senaste dagarna. I Torsdags och igår gick jag upp sju så fick ju sova en haltimme längre idag då. Man får vara glad för det lilla! ;)

Nu ska jag äta en brakfrukost, är jättehungrig. Sen ska jag hjälpa mamma att städa lite för idag kommer ju Caroline och Alicia! Mysigt.

Ha det gött!

Yesterday

Publicerad 2013-04-26 21:52:00 i Life

Igår fick jag äntligen träffa underbara Caroline och Alicia igen, gud vad jag saknat den där bebben alltså! Den lille skiten har ju vuxit en massa när jag varit borta också, hehe. Liten mullig tjej har hon blivit ❤
 

Can't Hold Us

Publicerad 2013-04-26 21:26:05 i Life

 
Favoritlåten just nu är defenitivt Macklemore & Ryan Lewis's nya låt Can't Hold us, så himla go!

26 April

Publicerad 2013-04-26 19:36:32 i Life

Nu är jag äntligen hemma! Är så himla trött/jettlaggad så orkar inte lägga upp bilder eller något just nu. Ska lägga in bilder i datorn ikväll så läggs det upp här inom kort.

Inga planer i helgen direkt, syster från Stockholm är här så det blir till att umgås med henne. Och imorgon kommer Carro och Alicia hit, ska bli mysigt! Annars blir det bara en slapphelg.

Ha det gött!

23 April - I Japan

Publicerad 2013-04-23 06:54:25 i Life

Hej! Sista dagen här i Japan idag.. fy vad tråkigt! Vi har haft flera helt underbara veckor med massa god mat, trevligt folk, fint väder och roliga upplevelser. Ska bli riktigt tråkigt att lämna detta ställe men ändå ska det bli lite skönt att komma hem igen till vardagen.
 
 
Bilder från igår när vi var i Asakusa och besökte ett fint tempel. Sjukt nice!
 
Vi hörs igen hemma i Sverige! Och då blir det bildbomber ;)

18 April - I Japan

Publicerad 2013-04-18 05:41:47 i Life

Konichiwa från Japan!
 
Tänkte först inte att jag skulle skriva så mycket här, men nu kommer i alla fall en uppdatering. Vi har det riktigt bra häri Tokyo, grymt väder och sjukt god mat. Vi roar oss på dagarna med att gå runt och titta på roliga Japaner, äta god mat, kolla i fina parker och trädgårdar och shoppa såklart. Mycket kul!
 
Om vi inte hörs mer medan jag är här så hörs vi när jag kommer hem om en vecka. Puss och Kram!
 
 
Lite fina bilder från de senaste veckorna. Ha det bra!

1 April

Publicerad 2013-04-01 07:25:00 i Life

God morgon!
 
idag smäller det. JAPAN HERE WE COME! Är så himla taggad, har inte sovit så jättemycket inatt, hehe.
Planet går klockan ett och vi ska hämta Ida först innan pappa skjutsar oss till Landvetter. WIE!
 
Vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen här på bloggen, men ska försöka skriva så mycket jag kan (om jag kan).
 
 
Min profilbild

Linnea Jansson

Jag är nitton år och har nyss gått ut Hotell och Restaurangprogrammet på gymnasiet. Jag älskar att laga mat och shoppa, och fritiden spenderar jag helst med mina vänner eller med en riktigt bra bok.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela