31 Maj

Publicerad 2013-05-31 17:15:07 i Life

Hej!
 
Har haft så fullt upp de senaste dagarna, knappt orkat gå in på datorn hehe ;) 
Idag har jag jobbat på en liten förskola här i Floda, så himla skönt! Tog liksom fem minuter att gå dit/hem. 
 
Slutade vid ett och stack då direkt till gymet och träna, och nu sitter jag nyduschad och äter middag vid datorn.
 
Ikväll blir det utgång med mina tjejer! Så himla längesen sist. Vet inte riktigt vart vi ska gå men det blir nog bra!
 
Ha en fin Fredag! 

30 Maj

Publicerad 2013-05-30 09:00:29 i Life

God morgon! Är på förskolan nu, har precis packat upp alla varor. Är väldigt trött idag, kom hem sent igår och började tidigt idag..ingen bra kombo känner jag. Men jag jobbar ju bara halvdag idag så jag kämpar på! Jag var ju hos Hannas syster Ida igår, för hon tog studenten! Det var riktigt roligt, och jag känner att jag vill också ta studenten igen! Haha, känner mig lite gammal. Lägger upp bilder från gårdagen senare! Ha det gött!

28 Maj

Publicerad 2013-05-28 10:31:49 i Life

God morgon! Det blev heldag på förskolan idag också, skönt! Ingen som ringde imorse, och i eftermiddag ska vi på ett APT-möte här i närheten så lika bra att stanna här tills det är dags att gå till det. Kan lugnt säga att jag är riktigt mör i hela kroppen efter gymet igår, vi var där i nästan två timmar! Herregud vad skönt det var. Somnade som en stock vid kvart i nio, haha. Trött tjej! ;) Nu måste jag fortsätta jobba. Ha det gött!

27 Maj

Publicerad 2013-05-27 11:34:48 i Life

Goddagens! Sitter på jobbet och äter nu, har lunchrast. Är på förkskolan hela dagen idag, för Sonja sitter i ett möte med våran chef och ska tydligen göra det ett tag, så då får jag rycka in! Men det är bara skönt att ha hela arbetsdagar så jag klagar inte. Efter jobbet idag ska jag träffa Sara på gymet för att träna, ska bli skönt. Har inte tappat träningstålamodet riktigt ännu, hoppas det håller i sig, haha. Men det är väl det man har en träningskompis till - för att peppa en! ;) Ha det gött!

My birthday

Publicerad 2013-05-26 20:10:47 i Life

Hade lite bilder på fejan från igår.. Hade en riktigt mysig kväll med mina fina vänner. Tyvärr kunde inte Hanni komma, hon var tvungen att jobba :( Men på Fredag ska vi ut och dansa någonstans, vi hade ju en hemmakväll igår istället. Så vi firar på Fredag igen så hon kan vara med ;)
 
 
Den goda gräddtårtan som min farbror köpt!
 
 
Mina älskade vänner! 
 
 
Sjukt nöjd tjej som får öppna presenter ;) 
 
Jag är supernöjd med min tjugoårsdag, och alla mina fina presenter! 

26 Maj

Publicerad 2013-05-26 20:03:12 i Life

God kväll! Har inte hunnit skriva idag förrän nu.. Eller rättare sagt inte haft anledning till att ta upp datorn ens ;) Är supernöjd med mitt tjugoårsfirande! Vi hade det jättemysigt igår kväll med massa god mat, tjöt och skratt. Fan vad jag älskar mina vänner! Har även fått en massa fina presenter. Kan visa senare i veckan! Nu ska jag bara ta det lugnt och pusta ut lite, är riktigt trött nu hehe.. Ha det gött!

25 Maj

Publicerad 2013-05-25 14:33:13 i Life

Goddagens!
 
Idag är det ingen vanlig dag.. för det är min 20årsdag! :D Grattis till mig, hehe. 
 
Har haft fullt upp hela morgonen. Först frukost med familjen, sen tårta och presenter. Nu har jag precis städat här hemma och snart kommer Hanna A hit. Hon ska hjälpa mig inför kvällen då Ida, Ida och Carro kommer. Ska bli mys! Päronen ska iväg också, perfekt ;) 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen innan Hanna kommer hit. Kram! 

Pentatonix

Publicerad 2013-05-24 20:48:58 i Life

Såg den här videon på Facebook för första gången för ett tag sen, så himla häftigt! Ett par sångare som sjunger sig genom århundradena/årtiondena genom a capella. Sjukt bra! 
 
 
 
 

24 Maj

Publicerad 2013-05-24 08:02:27 i Life

God morgon!

Fick en härlig sovmorgon idag! Det var välbehövligt. Jag jobbar från tio till tre på gymnasiet idag, hade dock hellre varit på förskolan från åtta till tolv som det egentligen var tänkt.. Men vad gör man?

Ikväll ska jag stanna hemma och städa och lite sådär, för imorgon fyller jag tjugo år och då ska jag ha lite tjejkompisar här för middag! Ska bli superkul :)

Fick äntligen tag i present till min syster igår. Längtar tills jag kan ge henne den! Men får skicka den till henne eftersom hon bor i Stockholm. Så Elin, när du kommer hem från USA får du hålla utkik i brevlådan! ;)

Ha en fin Fredag!

22 Maj

Publicerad 2013-05-23 09:34:34 i Life

God morgon! Är på jobbet nu och har precis packat upp alla varorna åt Sonja. Ska strax börja med Serverabeställningen inför nästa vecka. Jobbar bara halvdag idag, så man får passa på att göra så mycket man hinner under den tiden ;) Efter jobbet ska jag och Sara träna på gymet. Det är så skönt att gå till gymet tidigt, för då är det inte lika mycket folk och då slipper man vänta på maskinerna, hehe. Jaja, ha det gött!

Lipstick

Publicerad 2013-05-22 18:02:44 i Mode & Skönhet

Hittade ett jättefint läppstift inne på H&M idag! Från deras egna märke, hör och häpna. Ett nude-aktigt läppstift med lite rosa, beige och guldaktiga toner i. Mycket vackert på!
 
49 kronor på H&M.
 

22 Maj

Publicerad 2013-05-22 08:09:38 i Life

God morgon! Sitter på jobebt och äter frukost. Längesedan jag satt här! Jobbar alldeles själv hela dagen idag, och det är skönt med lite "normalitet". Igår när jag jobbade halvdag här så gjorde jag köttfärssåsen till idag, så allt är i stort sett redan klart. Så jag tänkte städa en massa idag! Ska bli kul, hehe ;) Efter jobbet idag ska jag träffa Hanna på Allum. Har en massa presenter att köpa. Två kompisar som tar studenten de kommande veckorna, och en storasyster som fyller år! Vet dock inte alls vad jag ska köpa.. Men det blir ett senare problem ;) Ha det gött!

Good night.

Publicerad 2013-05-21 21:10:14 i Life

Hej och hå! Sara och jag gymma i över en och en halv timme, vi var så jäkla trötta när vi gick därifrån! Har precis ätit kvällsmat och kollat på ett par avsnitt av The Carrie Diaries. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon blir det heldag på förskolan!
 
 
Bjuder på en härlig sommarbild från förra året. Godnatt!
 

España

Publicerad 2013-05-21 07:40:00 i Life

Ohh, tänkte bara säga att jag bokat resa till Spanien! YAY! Jag och Hanna drar iväg tidigt i September i åtta dagar, ska bli så jävla nice! Vi har båda jobbanställning Augusti ut, så det ska bli skönt med lite semester efter det. Gud vad jag längtar!
 
Vi åker till samma ställe där jag varit två gånger tidigare, ska bli så kul att komma tillbaka! 
 

21 Maj

Publicerad 2013-05-21 06:17:00 i Life

God morgon! Sitter och äter frukost nu. Ska vara på förskolan idag från 8-12, om de då inte ringer och flyttar på mig inom en halvtimme typ.. Hoppas inte! 
Ska vara på förskolan imorgon hela dagen, för Sonja var ledig. Så jag hoppas att jag kan vara där idag så jag kan förbereda lite inför imorgon! 
 
Efter jobbet idag (om jag slutar 12 då vill säga) så ska jag träffa Sara för att träna! Ska bli nice. 
 
Ha en bra dag! 

H&M Delivery

Publicerad 2013-05-20 22:01:00 i Mode & Skönhet

För ett tag sedan beställde jag lite småplock från H&M, bland annat denna palett som en kompis tipsat om! Mycket fina, jordiga och vardagliga färger som passar till i stort sett allt. Fem olika färger för 49 spänn, ett riktigt kap! Finns i lite andra nyanser också, men gillar denna bäst.
 

party party

Publicerad 2013-05-20 21:26:02 i Life

Ännu en ny go partydäga har kommit, en som jag mer än gärna springer i takt till på mina joggingrundor! 
 
I Need Your Love med Calvin Harris och Ellie Goulding. 
 
 
 

20 Maj

Publicerad 2013-05-20 21:19:14 i Life

Hej!

Idag har jag jobbat på Tuvängen, ett äldreboende i Lerum. Det har varit kul! De var väldigt trevliga och hjälpsamma, och så är det inte på alla ställen kan jag säga.

Har bara tagit det lugnt idag sen jag kom hem, och nu sitter jag och dricker te och kollar på Game of Thrones. Har kollat klart på alla säsonger av The Walking Dead, buhu :(

Ha det gött!

19 Maj

Publicerad 2013-05-19 17:52:08 i Life

God kväll!

Är hemma nu efter en lång dag ute.
Dopet igår var superfint! Lilla Alicia sov hela gudstjänsten, haha. Så duktig! Lägger upp lite bilder när jag fört över dem till datorn.

Sov ju över hos Hanna igår, och vi åt hemmagjord pizza och kollade på Eurovision Song Contest.

Idag åkte jag, Carro, Hanna och Alicia till Alingsås och käkade lunch och kollade lite i affärer. Har precis kommit hem och landat lite, är jättetrött nu!

Nu ska jag äta och sen duscha, sen blir det till att förbereda morgondagen och jobb. Ha det gött!

18 Maj

Publicerad 2013-05-18 08:22:05 i Life

God morgon!

Det är riktigt fint väder ute idag också, och det passar ju utmärkt eftersom det är Alicias dop idag.
Gick upp för en timme sen och har duschat och klätt på mig, och nu sitter jag och äter frukost medans naglarna torkar. Om en timme ungefär ska jag gå ner till tåget och åka till Partille, där Carro och hennes familj hämtar upp mig. Vi ska åka till Kyrkan/församlingshemmet och fixa inför dopet.

Ser fram emot den här dagen! Ska bli kul.

Ha en fin lördag!

Hemma

Publicerad 2013-05-17 20:39:09 i Life

Nu är jag hemma från en tripp på Allum! Hittade bland annat två bikinis, supernöjd! Köpte också lite smink och nagellack, big surprise. Det blev även en mysig fika på Le Pain Francais. 
 
 
Nu ska jag köra lite hemmaspa med ansiktsmask, fotbad och nagellacksmålning på samtliga naglar. 
Hoppas ni får en fin Fredagskväll i det härliga  vädret! 

17 Maj

Publicerad 2013-05-17 07:35:00 i Life

God morgon! 
 
Gick precis upp och ska strax klä på mig, för jag har en soltid på gymmet klockan åtta! Cyklar dit på fem minuter så det är ingen brådska. 
Jag börjar inte förrän kvart i elva idag, superskönt! Ska vara på samma ställe som i onsdags och jobbar fyra timmar. 
 
Efter jobbet idag blir det Allum med Hanna A! Det var sjukt längesen sist, ska bli riktigt mysigt att träffa henne igen. 
 
Ha en fin Fredag! 

16 Maj

Publicerad 2013-05-16 14:10:39 i Life

God eftermiddag! Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen, gick hem från tåget i det sköna vädret! Hade dock lite mycket kläder på mig kände jag, en långärmad tröja och svarta jeans. Men jag försvarar mig med att det bara var tolv grader imorse!

Nu ska jag ta lite mellanmål och kolla på The walking dead, sen sticker jag till gymet och tränar med Sara! Ska bli gött.

Ha det bra!

Smexigt

Publicerad 2013-05-15 20:03:34 i Life

Gud vad jag älskar de här skorna! Tycker de är så himla läckra med sin tip-dye. Skulle passa fint till både klänningar och byxor! Finns i både rosa, limegrönt och orange. Det största dilemmmat skulle väl då vara vilken av färgerna man helst vill ha ;) 
 
Kostar ca 699  på bland annat Nelly.com. 
 
 
 
 
 

15 Maj

Publicerad 2013-05-15 19:21:17 i Life

God kväll!

Vilket VÄDER vi har! Så jävla underbart! PANG, och där kom sommaren typ! Hehe. Nej men gud vilka goa känslor man får när det är sånt här väder. Man vill ju inte jobba, utan bara vara ute! Det ska hålla i sig resten av veckan och även i helgen, vilket är perfekt då lilla Alicias dop är på Lördag! Looking forward to it.

Hursom, har jobbat på en liten skola i Lerum idag och det gick bra. Imorgon ska jag äntligen till förskolan och Sonja igen, längesen jag var där nu!

Ha det gött!

Powerwalk

Publicerad 2013-05-14 20:58:41 i Life

Goddagens igen! 
 
Kom hem vid halv fyra idag från jobbet. Det gick ganska bra faktiskt, brukar inte direkt tycka om att komma till ett nytt ställe men idag var det kul :) 
 
Direkt efter jobbet tog jag mig ut på en powerwalk! Kände att det var dags nu att börja träna igen, kändes så skönt att röra på sig. Tog det dock lite lugnt, och sprang ganska långsamt. Men ändå gött!
 

14 Maj

Publicerad 2013-05-14 07:48:50 i Life

God morgon!

Idag ska jag till jobbet! Ska till köket i gymnasiet i Lerum idag, ska bli intressant. Jag har hört att de inte är så värst trevliga där men vi får väl se ;)

Sittter och äter min frukost nu och kollar lite bloggar. Börjar inte förrän tio idag så har haft lite sovmorgon, skönt med lite mjukstart när man varit sjuk ;)

Ha det gött!

Get Lucky

Publicerad 2013-05-13 14:15:56 i Life

Jag ÄLSKAR Daft Punks nya låt Get Lucky, så himla skön och bra.  En riktigt go sommarlåt! 
 
 
 
 

13 Maj

Publicerad 2013-05-13 13:28:41 i Life

Goddagens!

Bestämde mig för att vara hemma från jobbet idag också. Har hostat hela natten och sovit/vaknat om vartannat på grund av hostan.. Men imorgon ska jag banne mig gå, hosta eller inte!

Just nu sitter jag och kollar på en film, och ska strax fixa något att äta. Senare idag får det nog bli en promenad eller nåt så att jag får lite luft.

För övrigt så är det min namnsdag idag! Grattis till mig ;)

Ha det gött!

Dagens

Publicerad 2013-05-12 17:56:02 i Life

Nu är jag hemma igen! Hanna släppte precis av mig här hemma hos mig. Vi har varit i både Skara, Falköping och Lidköping och härjat idag. Käka pizza i Skara, sen åkte vi till Lidköping och Vänern och till sist till Läckö Slott. Mycket rolig och händelserik dag! :) 
 
 
Nu ska jag duscha och sen tvätta mina kockkläder och bara ta det lugnt. Jag hoppas verkligen att jag kan gå till jobbet imorgon! 
 
Ha det gött!
 

12 Maj

Publicerad 2013-05-12 08:53:53 i Life

God morgon!

Jag är uppe ovanligt tidigt idag, men jag var så himla täppt i näsan så jag knappt kunde andas, så det var lika bra att gå upp haha.

Ska äta frukost lite snabbt nu, och sen kommer Hanna hit och hämtar mig. Vi ska åka iväg på en liten utflykt! Vart vi ska vet jag inte, men det får vi se ;)

Ha en mysig Söndag!

Off to Ida

Publicerad 2013-05-11 15:01:00 i Life

Nu drar jag hem till Ida! Stannar där hela eftermiddagen för lite käk och gott folk och kommer hem senare ikväll. 
Ha en trevlig Lördagskväll! 
 
 
Bästis och jag på en utekväll på Parken för ett tag sedan. 

11 Maj

Publicerad 2013-05-11 09:23:50 i Life

God morgon! Förkylningsdag nummer 23788193 känns det som, FAN vad jag är trött på att vara sjuk! Vill vara frisk så att jag kan träna och jobba! Blir galen snart. På måndag måste jag gå till jobbet, annars kommer jag definitivt börja klättra på väggarna. Mamma och pappa är i Stockholm och hälsar på syster, så jag och äldsta syster är de enda hemma i helgen. Igår stanna vi hemma och kolla på film tillsammans, mysigt! Idag ska jag hem till Ida, hon ska ha "kalas" för släkt och vänner eftersom hon fyllde tjugo i Japan. Jag ska dock inte med ut ikväll, känner att jag kommer vara ännu längre bort från att bli frisk då. Nej, det får bli hem och sova för min del när de åker in till stan! Ha det gött sålänge!

10 Maj

Publicerad 2013-05-10 09:29:54 i Life

God Morgon!

Sitter och äter min frukost till bra musik samtidigt som jag kollar in mina favoritbloggar.
Jag är på riktigt bra humör idag trots att jag är hemma sjuk. Kan väl ha något att göra med det fina vädret eller det faktum att det är Fredag kanske? Jag klagar i alla fall inte!
Jag vet inte om jag kan säga att min förkylning har blivit bättre, eller sämre i och för sig, men nu har det gått över till en jobbig rethosta som jag gärna skulle slippa. Vill bara bli frisk NU! Har varit så träningssugen denna veckan så det är inte sant. Tror även jag har börjat få lite arbetsabstinens eller nåt, för städade halva huset igår utan att någon bad mig, haha ;)

Jaja, nu ska jag återgå till frukosten. Ha det gött!

Made My Day

Publicerad 2013-05-09 11:56:00 i Life

Hahaha, den här bilden gjorde banne mig min dag igår. Såg den på iFunny. Hahah, gangster goose!
 

Japan Del 2

Publicerad 2013-05-09 11:18:25 i Life

Här kommer fler bilder från Japan! Får nog lägga upp i ytterligare ett eller två inlägg till, för det är så himla mycket fina bilder att visa!
 
 
Typiskt Japanskt Street Fashion. Ingen ung tjej är den andra lik! 
 
 
Ueno Park i Harajuku. Det var riktigt varmt denna eftermiddagen, och vi satt i parken och softa ända in på kvällen.
 
 
 
Hahaha, sen var vi på Penisfestival! En av de sjukaste grejerna jag varit med om alltså. 
 
 
Amanda och hennes skolkompisar. 
 
 
Karateuppvisning!
 
 
Japanskt godis till försäljning!
 
 
Tempel i Kawasaki.
 
 
 
 
 
Park i Shinjuku
 
 
Det kommer mer! 

9 Maj

Publicerad 2013-05-09 10:45:54 i Life

God morgon!

Gött med en ledig dag kan jag säga, men det är ju mindre gött när man är sjuk! Förkylningen är värre än igår, och nu känns det som om jag har feber också. Fy! Hatar att vara sjuk. Det blir nog till att vara hemma från jobbet imorgon också.

Nu ska jag äta frukost framför ett avsnitt av The Walking Dead. Ha det gött!

Come To Mama

Publicerad 2013-05-08 20:38:00 i Mode & Skönhet

Åh, den här väskan står defenitivt högst upp på min lista för vad jag vill ha på min tjugoårsdag! Så himla fin. Har kollat in den ett tag nu, och inte vetat om jag ska köpa den eller ej.. Men bestämmer mig för att önska den i present istället, mycket smartare ;)
 
Finns på Accessorize i massa olika fina färger. För 450-500 kronor. 
 

Home

Publicerad 2013-05-08 19:23:33 i Life

Nu är jag hemma igen efter en mysig eftermiddag med Caroline och lilla Alicia. Det blev såklart en fika och även lite shopping ;) Allt är i sin ordning med andra ord! 
 
Fick tag i lite sminkgrejer, doppresent till Alicia och en mysig tröja. 
 
 
Alicia är lika söt som vanlig, hehe. 
 

8 Maj

Publicerad 2013-05-08 11:52:24 i Life

Goddagens!

I dag mår jag mycket bättre. Är fortfarande lite täpt i nästan och har lite ont i halsen, men annars är det tipptopp! Är ledig imorgon också, skönt. Ska försöka ta mig till gymmet då också!

Lite senare idag ska jag nog ta mig in till stan och träffa Carro och lilla Alicia. Men innan dess ska jag fixa lite här hemma, bland annat måste jag installera lite grejer på min dator och föra över saker från pappas till min.

Ha det gött!

New Shoes

Publicerad 2013-05-07 14:46:00 i Mode & Skönhet

Dessa godingar är påväg hem till mig i skrivande stund! Perfekta att ha i sommar.

 

 

349 kronor från Nelly.com

 

 

7 Maj

Publicerad 2013-05-07 11:32:41 i Life

God morgon!
 
Stannar hemma från jobbet idag också. Får se om jag går imorgon, men ska försöka! Har hostat hela natten och har nu jätteont i halsen.
 
Sitter och äter frukost och kollar på ett avsnitt av The Walking Dead. Har kommit in på andra säsongen nu, hehe. Nördvarning! Men den är så himla bra, och när alla avsnitt finns ute så finns ju inget annat att göra än att kolla på dem ;)
 
Ha det gött!

Japan Del 1

Publicerad 2013-05-06 09:55:42 i Life

Här kommer lite bilder från min resa till Japan! Det är så himla många bilder, och jag kommer definitivt inte publicera alla, men gör lägger upp i olika delar. Enjoy!
 
 
 
Utsikten från balkongen åt ena hållet. Bilderna gör verkligen inte verkligheten någon rättvisa alls!
 
 
Tokyo bjöd på många fina solnedgångar!
 
 
Haha, Ida i ett nötskal.
 
 
Mina fina besties.
 
 
Mandi och jag.
 
 
Ida ser nöjd ut!
 
 
Takeshita street i Harajuku, känd för att vara överfylld med folk!
 
 
 
 
 
Lägger upp mer någon annan gång. Kram!

6 Maj

Publicerad 2013-05-06 06:15:02 i Life

God morgon! Stannar hemma från jobbet idag. Har ju varit förkyld nästan hela helgen och inatt har jag hostat halsen halvt till fördärvelse.

Nu går jag och lägger mig igen. Hörs senare!

Go hard or go home

Publicerad 2013-05-05 21:02:24 i Life

Jag och min kompis Sara som också bor i Floda, vi ska börja seriösträna nu. Känns så jävla gött! Man umgås samtidigt som man gör något vettigt. Så vi har båda införskaffat oss varsitt gymkort och ska nu bara köra jäääärnet så ofta vi orkar och kan. Ska även försöka komma igång lite själv också, alltså om vi till exempel inte träffas på ett par dagar så kan jag ju sticka ut och jogga själv!
Är faktiskt riktigt taggad och det ska bli jättekul! För det är ju så mycket roligare att träna med en kompis än helt själv, och det är ju bra att ha någon som peppar också ;)

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Är helt dödstrött efter denna hektiska dag! God natt.

Wiie

Publicerad 2013-05-05 15:42:14 i Life

 
Jag har köpt en ny dator! Det blev en Acer Aspire i färgen Misty Silver, är så sjukt nöjd!! Den kostade 3990 på Media Markt som extrapris. Värsta kapet!
 
 
 
 
 

5 Maj

Publicerad 2013-05-05 10:13:09 i Life

God morgon!

Tänkte bara ge en liten shoutout till kära Ida som fyller hela tjugo år idag! Grattis på dig vännen ♥ (idaveintie.blogg.se)

Sitter och äter min frukost nu. Idag bär det av till Allum med mamma! Först ska vi kolla på lite kläder, för mamma ska på både dop och bröllop och avskedsfest i sommar så hon behöver lite festkläder till det. Då får jag agera stylist ;) Sen drar vi bort till Mediamarkt där jag ska försöka få tag i en egen dator, använder ju pappas dator hela tiden. Det är på tiden att jag skaffar en egen!

Ha det så bra så länge så hörs vi senare.

The Walking Dead

Publicerad 2013-05-04 18:42:49 i Life

Jag har märkt att det är många (genom t.ex. Instagram och Facebook) som kollar på serien The Walking Dead. Men har inte direkt kollat upp den förrän idag, trots att det är så många som säger att den är bra! Men idag gav jag  den en chans. Har kollat på tre avsnitt och måste säga att jag gillar den riktigt mycket! Väldigt spännande och med bra story. Inte bra för folk med känsliga nerver dock, sitter halv och biter ner mina naglar här redan ;)
 
 
Haha, Don't Dead, Open inside?
 

Give Me

Publicerad 2013-05-04 11:07:09 i Life

 
 
Ge mig denna superfina klänningen från H&M tack! 299 kronor.

4 Maj

Publicerad 2013-05-04 10:30:42 i Life

God Morgon!
 
Vaknade vid nio imorse och har precis ätit frukost. Börjar känna mig lite förkyld, så har tryckt i mig en massa c-vitamin i form av kiwi och apelsin! Här har vi varken tid eller ork till att vara sjuk.
 
Jag skulle egentligen träffat Caroline och lilla Alicia idag, men valde att stanna hemma och ta det lugnt istället.
 
Har faktiskt ovanligt lite träningsvärk sen igår också, från när jag och Sara tränade. Men det är ju bara skönt ;)
 
Får se vad som händer idag, blir nog en långpromenad med mamma lite senare. Ha det gött!

Pepp

Publicerad 2013-05-03 17:58:02 i Life

Lite låtar som peppar mig när jag ska träna ❤
 
 
 
 
Sticker iväg för att träna och eventuellt sola lite med en kompis. Vi hörs!

Glossybox

Publicerad 2013-05-03 17:35:25 i Life

Har länge tänkt på att jag skulle vilja prenumerera på Glossybox, då ett par kompisar och  även min syster har det. Nu har jag äntligen tagit tummen ur och köpt en sex månader lång prenumeration! Ska bli jättespännande att få den första boxen :D
 

3 Maj

Publicerad 2013-05-03 17:23:04 i Life

Goddagens! Äntligen Fredag!
 
Har varit på Stenkulan idag igen, och dagen bara flög förbi. Det gillas på en Fredag!
Har varit hemma en stund nu och hunnit äta lite grann, snart ska jag möta upp en kompis på gymet för lite träning. Ska bli skönt! Efter det ska vi kanske hem till henne för att laga middag :)
 
Ha en skön Fredagskväll!

Hello, Babies

Publicerad 2013-05-02 20:57:43 i Mode & Skönhet

Vill så gärna ha ett par så kallade "Slingbacks". Alltså ett par nätta, tunna, svarta klackskor som är perfekt till vardags och fest.. Har så många favoriter också!
 
 
Från H&M, 249 kronor.
 
 
Från H&M, 399 kronor.
 
 
Från Nelly.com, 399 kronor.
 
Bild 1 av LÄDERSANDAL från Zara
 
Från Zara, 549 kronor.
 
Ja tack till allihop!
 

2 Maj

Publicerad 2013-05-02 19:09:25 i Life

Hej!
 
Jobbade ju på min gamla praktikplats idag, det var kul! Riktigt roligt att träffa alla igen. Jag ska vara där imorgon också. Slutade halv tre och var hemma klockan tre, gött att vara hemma så  tidigt!
 
Just nu håller jag på med min online-körskola! Fick det i julklapp av mina systrar, det är alltså som en kurs man kan öva på i datorn. Hur smart som helst! Får bara försöka komma igång med övningskörandet igen också.
 
Anyway, ska upp och duscha och så blir det lite kvällsmat snart. Ha det gött!
 

1 Maj

Publicerad 2013-05-01 17:28:01 i Life

God eftermiddag!

Första Maj idag, valborgsmässoafton igår.. Var ute med Hanna, hennes syster ida och lite andra. Hamnade på Parken efter lite förfest hos Hanna, men det var inte alls bra stämning där så vi gick hem rätt tidigt. Men ändå en bra och lyckad kväll med trevligt folk! :)

Har inte gjort mycket idag, bara njutit av ledigheten och fixat lite för jobbet imorgon också. Ska vara på en skola imorgon, samma skola som jag praktiserade på förra året när jag gick i skolan, så det ska bli riktigt kul att komma dit igen och träffa dem!

Ha det gött!
Min profilbild

Linnea Jansson

Jag är nitton år och har nyss gått ut Hotell och Restaurangprogrammet på gymnasiet. Jag älskar att laga mat och shoppa, och fritiden spenderar jag helst med mina vänner eller med en riktigt bra bok.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela