31 Mars

Publicerad 2013-03-31 10:04:48 i Life

Shit! Imorgon smäller det! Kan inte fatta det, Japan i nästan en månad.. Är så sjukt taggad!
Har precis checkat in oss på flyget så det är klart, så nu återstår bara att packa klart det sista.

Var ju hemma hos Hanna igår och träffade henne en sista gång. Vi kollade på film och spelade spel, mycket mysigt <3

Nu ska jag gå upp och börja fixa och dona!

Gonna miss my girls

Publicerad 2013-03-30 10:24:00 i Life

 
Bild från Ullared igår.. FAN vad jag kommer sakna mina brudar! Har aldrig varit ifrån dem så länge, tre och en halv vecka alltså.. I will die.

30 Mars

Publicerad 2013-03-30 09:22:38 i Life

Oj! Hej och hå, har inte skrivit på flera dagar, hehe. Har haft så jäkla mycket  att göra att jag inte ens orkat starta datorn när jag kommit hem. Jobbade sista dagen i torsdag innan semester, så GÖTT! Igår var  jag, Carro och Hanni på Ullared. Sju timmar var vi där inne, helt galet vad mycket folk det var! Och jäklar i mig vad trött jag var när jag kom hem, haha. Men nu är jag på banan igen!
 
Idag är det ju påskafton, så det blir lite gött käk med familjen. Ikväll ska jag en sväng till Hanna och umgår en sista gång innan Japan.
Innan allt detta ska jag försöka hinna med så mycket packning som möjligt..
 
Ha det gött!

26 Mars

Publicerad 2013-03-26 16:40:36 i Life

Goddagens!

Är hemma från jobbet nu. Igår var jag inte på jobbet alls, utan var hemma för jag var så förkyld. Är fortfarande lite sjuk, men valde att gå till jobbet idag ändå för att det är Påskbuffé imorgon och därför ganska mycket att planera/göra.

Ska bara vila och kurera mig så att jag mår bättre till imorgon. Imorgon efter jobbet ska jag dessutom till min gamla skola för återträff med min och de andra klasserna, ska bli sjukt kul!

NLY White Label

Publicerad 2013-03-24 15:17:00 i Mode & Skönhet

Hallå, hur snygga är inte de här skorna från Nelly? Älskar dem! Skulle vara sjukt snyggt till en söt klänning eller till jeans till vardags.. Jag vill ha! 599 kronor på Nelly.com
 
FESTSKOR - NLY WHITE LABEL / DEVAKI - NELLY.COM
FESTSKOR - NLY WHITE LABEL / DEVAKI - NELLY.COM
 

Yesterday

Publicerad 2013-03-24 11:59:00 i Life

Vi satt på Pc hela kvällen, det var go musik hela tiden och bra stämning, och vi fick dessutom ett bra bord för en gångs skull så vi stannade kvar! Vid tolv kom även Ida och hennes kompis Lukas också, trevligt!
 
 
 

24 Mars

Publicerad 2013-03-24 10:56:04 i Life

God morgon!

Vaknade här för ungefär en timme sen och har precis ätit frukost.
Vi hade sjukt kul igår! Kom hem vid tre och det var precis lagom. Skulle egentligen tagit sista tåget hem men vi gick lite innan så jag hann med ett tidigare :)

Idag ska jag bara vara hemma, håller på att tvätta mina kockkläder nu och ska planera lite inför veckan. Ska faktiskt börja packa lite på riktigt också, hehe! Har tagit in stora väskan nu så det är bara att börja. Har en massa grejer att göra i veckan förutom jobb, så kommer inte ha så mycket tid över till packning och så, så börjar nu.

Ha det gött!

Partey

Publicerad 2013-03-23 16:30:00 i Life

Jaha, då blir det spontanutgång med Hanni ikväll! Ska åka till henne om en stund, så gör vi i ordning oss tillsammans hemma hos henne innan vi åker mot stan.
 
Ha en rolig Lördagskväll!
 
 
 

Sushi Yesterday

Publicerad 2013-03-23 15:11:00 i Mat & Dryck

Syster och ja gjorde ju sushi igår, och det blev sjukt gott! Tycker nästan att det är godare att göra egen, blir liksom precis som man själv vill då ;)
 
 

23 Mars

Publicerad 2013-03-23 09:49:52 i Life

Gor morgon!

Vaknade för en timme sen, och nu sitter jag och käkar räkmacka och te till frukost. Mums! Vi gjorde ju sushi igår, men mamma och mormor gillar ju inte det så de åt räkmacka istället, och det blev ganska mycket över, lyckliga mig!

Idag ska jag stanna hemma och försöka fixa lite grejer inför resan... snart bara en vecka kvar ju! Måste ta itu med min iPod först och främst, och sen ska jag kolla vad som behöver tvättas och så.

Ha det gött!

Miss Marbles.

Publicerad 2013-03-22 15:48:00 i Life

Jenna Marbles på Youtube, typ världens sjukaste och roligaste människa och en Amerikan med vettiga åsikter. Antagligen en av få, haha.
 
 
 
 
 

I Love...

Publicerad 2013-03-22 10:59:00 i Mode & Skönhet

 
Älskar dessa Shower Gels! Har typ fyra fem stycken hemma, köpte dessa för någon vecka sedan.. Vattenmelonen luktar så sjukt gott! Har dem alltid i håret också, för vem vill inte lukta vattenmelon eller milkshake i håret liksom?
 
Ca 69 kronor på bland annat KICKS (de har inte så många dofter) eller Eleven (där de har typ alla).
 
VÄRT!

22 Mars

Publicerad 2013-03-22 08:31:00 i Life

God Morgon!
Är så satans trött nu alltså, kan knappt hålla ögonen öppna.. Satt uppe lite väl länge igårkväll, och det är ju nu man får sota för det, hehe. Orkar inte jobba! Fredag borde vara obligatorisk hemmadag für alle.  Det är ju dock positivt att det är Fredag, för då kan jag soova imorgon! Wiie.
 
Det är bara soppa idag, vilket betyder att det går snabbt att laga och snabbt att diska. Love it. Ska försöka åka hem så snabbt jag bara kan och göra absolut INGENTING ikväll och njuta av det. Har ingenting planerat denna helgen, ska försöka planera lite inför Japanresan också.. behöver ladda ner massa ny musik och lägga in på min iPod. Massa småskitgrejer som man inte orkar lägga ner tid på.
 
MEN, nu måste jag ruska upp mig och börja jobba!
 

21 Mars

Publicerad 2013-03-21 13:20:31 i Life

Goddagens! Sitter på jobbet nu och gör serverabeställningen. Får sitta inne i personalrummet och låna en av deras datorer, för min inne i köket krånglar.. Får ta och göra något åt det, för orkar inte springa hit bort varje gång jag ska kolla min mejl eller beställa varor. Skrev inget igår, jobbade på dagen och sen var jag, mamma, syster och Carro i stan på Fröken ohlssons och åt Afternoon tea! Mycket mysigt. Ha det gött!

19 Mars

Publicerad 2013-03-19 07:45:00 i Jobb

God morgon!

Är på jobbet och dricker mitt morgonkaffe nu. Sov hyggligt bra och länge inatt, så är inte lika trött som jag var igår. Det är inte så mycket att göra idag, förberedde en hel del igår. Men ska fixa lite inför imorgon också! Snart kommer även chefen hit och ska prata budget och annat, eftersom jag var sjuk när APT-mötet var.

Efter jobbet ska jag hem till Sonja och fika! Ska bli trevligt :)

Inspiration

Publicerad 2013-03-18 21:08:00 i Mode & Skönhet

Har alltid velat göra såhär snygga nageldekorationer, men har aldrig tålamod/tid att göra det! Men det är ju så snyggt.
 

Waffles

Publicerad 2013-03-18 20:21:00 i Mat & Dryck

Jag vet att våffeldagen inte är förrän nästa vecka (?), men jag fick värsta cravings när mamma och jag var i affären att vi var tvungna att göra det när vi kom hem. Hemmagjorda, såklart! Så himmelens gott ❤
 

18 Mars

Publicerad 2013-03-18 19:57:55 i Life

God kväll!

Har haft fullt upp hela dagen på jobbet idag och hann därför inte blogga. Måndagar på jobbet är nästan alltid likadana, man springer runt och försöker planera och förbereda att man nästan alltid glömmer saker. Men i slutändan fick jag ihop det ;)

Nu jag jag strax dricka lite te och äta kvällsmat. Är så trött, så ska nog lägga mig tidigt ikväll tänkte jag.
Ha det gött!

Saturday's.

Publicerad 2013-03-17 12:30:00 i Life

Träffade ju Caroline och Alicia-bebis igår, vi tog en redigt lång promenad i kylan bort till Gamlestan och Willys. Där handlade vi en massa mat som vi sen lagade hemma.
Sedan kollade vi på tv hela kvällen innan jag åkte hem. En riktigt mysig dag!
 

17 Mars

Publicerad 2013-03-17 09:47:25 i Life

God morgon!
 
Gick upp alldeles nyss och ska strax äta lite frukost.
Skrev inget här igår, för jag var hos Caroline hela dagen och myste! Vi tog en riktig långpromenad ända till gamlestan och tillbaka ochh handlade och kollade i lite affärer. Lägger upp lite bilder senare :)
 
Idag ska jag försöka ta och städa mitt rum ordentligt, och tvätta lite kläder, bland annat mina arbetskläder.
 
Ha det gött sålänge!

15 Mars

Publicerad 2013-03-15 08:03:22 i Jobb

God morgon! Fy i satan vad trött jag är idag, orkade knappt gå upp imorse. Gjorde ägg och choklad till barnen som en zombie, haha. Äter lite frukost själv här nu, hoppas jag blir lite piggare då ;) Skönt med fredag idag, har inga planer för kvällen så ska nog bara stanna hemma och ta det lugnt. Ha det gött!

Home.

Publicerad 2013-03-14 20:57:48 i Life

Hemma igen från en mysig eftermiddag med mina vänner. Vi tog en lång fika i Haga på Café Husaren, och sen tog vi en promenad och gick hela vägen till centralen. Mysigt! ♥
 
Haha, Carro tyckte tydligen att morotskakan var väldigt god!
 
Självklart var lilla Alicia med.

14 Mars

Publicerad 2013-03-14 11:32:12 i Life

Hejsan!

Sitter och äter lunch, fisksoppa som faktiskt blev skitgod hehe. har gjrot en himla massa grejer idag, mellanmålet för idag och imorgon, packat upp alla varorna, fisksoppa, grönsaker för imorgon, kokat köttet till köttgrytan imorgon.. Tur att man är bra på multitasking ;)

Efter jobbet idag ska jag in till stan och träffa Carro och lilla Alicia, ska bli riktigt mysigt! Det blir nog fika i Haga och sen en promenad i det sköna vädret i Slottskogen.

Wednesday

Publicerad 2013-03-13 17:34:46 i Life

Kom precis hem från en joggingtur! Trotsade kylan och vintervädret och stack ut.
Nu ska jag käka middag innan jag dör, och sen blir det en dusch.
 
 
Ha det gött!

13 Mars

Publicerad 2013-03-13 12:07:30 i Life

Hejsan!

Sitter och dricker kaffe efter maten, och har börjat lite smått på serverabeställningen. Det är nu jag ska beställa allt som vi ska ha till påskbordet, och då gäller det att tänka till! jag är redan klar med maten och nu väntar jag bara på disken, det är tacos idag vilket är både lätt att laga och lätt att diska efter.

Om det inte är alltför kallt eller om det inte snöar så ska jag försöka ta mig ut på en joggingtur efter jobbet! Det är verkligen dags att komma igång nu ;)

Thai

Publicerad 2013-03-12 20:03:59 i Mat & Dryck

Kom nyss hem från stan.. Är så sjukt mätt nu haha! Så himla god thaimat åt vi, på en restaurang borta vid Heden.
Åt friterade revbensspjäll marinerade i vitlök, soja och sesamolja.. Mmmm!
 

Addiction

Publicerad 2013-03-12 14:58:00 i Life

Ny beroendeframkallande låt, hörde den i Fredags när jag var ute med Ida och fastnade direkt. Nu hör jag den minst en gång om dagen ;)
 
 

Plans

Publicerad 2013-03-12 14:11:35 i Life

Slutar jobbet alldeles strax, och då ska jag åka in till stan för att träffa Ida! Var ett tag sen, ska bli mysigt. Det blir thaimat och så måste jag kolla på ett par hörlurar/snäckor, för mina har gått sönder..
 
Ha det gött!
 
 
Me and my babe.

12 Mars

Publicerad 2013-03-12 08:15:14 i Jobb

God Morgon!
 
Återigen på jobbet, och nu slipper jag studiedagar på ett bra tag, hehe. Kommer ihåg när jag "bara" var vikarie och slapp gå på sånt utan var ledig istället, those were the days så att säga.
Sitter och äter frukost här i "lugn och ro", och med det menar jag att pedagogerna springer ut och in, hela tiden, fram och tillbaka och vill ha något ur köket. Blir nog lite smått galen snart men försöker hålla minen så gott jag kan!
Igår var det ju som sagt studiedag, och även för pedagogerna här uppe. Så ungefär femtio pedagoger hade varit här och druckit litervis med kaffe och det syntes i köket imorse kan jag säga.. Typ kaffedroppar på hela golvet, en trasig kaffetermos och miljoner koppar på bordet som för övrigt det också var alldeles kaffekladdigt.. Haha, skiter la jag i, ställde bara in alla koppar i p-rummet, smutsiga eller ej hehe! Det får de fan ta hand om själva.
 
Nog med klagandet, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bli lite gladare!

Beställt!

Publicerad 2013-03-11 19:45:42 i Life

Beställde hem lite grejer från CDON.com för några dagar sedan, bland annat dessa grymma hörlurarna! Min syster har ett par som jag snor/lånar så fort jag får tillfälle och de är verkligen jättebra. De är perfekta att ha på planet till Japan! Grymt ljud, bekväma, praktiska att ha med sig och att ljudet inte "läcker", vilket betyder att man kan ha hur högt som helst utan att någon utanför hör. Skitbra! För cirka 500-lappen är de dina.
 
Köpte även de två sista böckerna i Beautiful Creatures-serien som jag tänkte spara till resan också, bra att ha lite läsning till godo på plan dit och hem!
 
 
AKG k 518.

11 Mars

Publicerad 2013-03-11 18:00:19 i Life

Goddagens!

Idag har det varit studiedag på alla skolor i Lerum inklusive min förskola då. Så idag har jag och typ 90 andra personer från förskolor och skolor varit nere på skolan för föreläsning (SNARK) och brödbak. Vi fick ta med oss massa bröd hem vilket var nice, men gud så tråkigt det var. Är redigt trött nu kan jag meddela!

Ha det gött!

Promenad

Publicerad 2013-03-10 18:48:40 i Life

Kom precis hem från en långpromenad alldeles själv i skogen, hehe. Skitkallt men mysigt!
Nu blir det en dusch och sen lite förberedelser inför morgondagen, och efter det en kopp te  ❤
 

10 mars

Publicerad 2013-03-10 10:39:46 i Life

God morgon!

Först vill jag bara säga, FAN VAD GRYMT ATT ROBIN VANN! Helt sjukt bra, fick tillbaka hoppet för Sverige igen allså. Bara grejen att Sean Banan kom till final från första början säger ju en hel del om svenska folket, haha. Men nu är vi back on track!

Vaknade här för en timme sen ungefär, superfint väder ute idag!
Jag tänkte att jag skulle börja planera lite inför Japanresan idag, vad jag behöver ha med mig och så. Skriva en packlista! Haha lite tidigt, men det är ju ändå bara tre veckor kvar nu hehe.

Ha det gött!

You

Publicerad 2013-03-09 21:44:50 i Life

Brukar egentligen inte kolla sådär helhjärtat på Melodifestivalen, och är verkligen inte en mello-fantast som resten av Sveriges befolkning verkar vara. Men i år har jag fastnat som fan vid en låt alltså, You med Robin Stjernberg. Så jäkla grym låt! Han gör den så himla bra och hans röst är ju som sänd från ovan. Om han vinner hela skiten så får jag banne mig hopp för svenska folket igen, haha. Han är den enda i hela Mello i år som ens har chansen att mäta sig med Loren och hennes Euphoria. Heja Robin!
 
 

Utflykt

Publicerad 2013-03-09 15:46:53 i Life

Både jag och Hanna är så uttråkade denna Lördag, så vi drar ut på en liten spontan road trip! Vi ska tvätta hennes nya bil någonstans och sen ta lite käk på vägen.. och sen bara köra runt, hehe. Kul Lördagskväll!
 
 
Gammel bild på mig och min prinsessa ♥

9 Mars

Publicerad 2013-03-09 09:57:39 i Life

God morgon!
 
Har precis vaknat till liv här hemma.. Ska strax äta lite frukost för att fullfölja uppvaknandet ;)
Ida skulle jobba idag så det blev inte så sent igår, kom hem redan vid ett. Ganska skönt faktiskt för en gångs skull! Inte mycket folk på tåget så "tidigt" heller.
Har inga direkta planer för idag, vi får se vad som händer.
 

Mot stan

Publicerad 2013-03-08 17:59:42 i Life

Sticker in till stan nu för att träffa Ida. Öl och tjejsnack är det som står på agendan!
 
Ha en fin Fredagskväll! ♥
 

New Jacket

Publicerad 2013-03-08 12:52:34 i Mode & Skönhet

I Onsdags när jag träffade Carro så köpte jag denna jackan! Har hållt utkik på den ett tag, har letat efter en liknande jättelänge och i onsdags slog jag till! 399 kronor kostade den och finns på Gina Tricot.
 

8 Mars

Publicerad 2013-03-08 11:12:47 i Jobb

Hejsan!

Freeeedag, så skönt. Denna veckan har gått extra fort eftersom jag var sjuk nästan halva, men det är ju bara bra när det går fort ;)
Har precis lagt upp maten till avdelningarna, nu ska jag diska undan lite innan jag själv äter.

Ikväll ska jag träffa Ida, vi ska sätta oss på något mysigt ställe någonstans och ta ett par öl. Mysigt!

Ha en bra Fredag!

7 Mars

Publicerad 2013-03-07 09:41:11 i Life

God morgon!

Är på jobbet och har precis blivit klar med alla varor, ska strax börja ltie med lunchen. Det är fiskburgare idag, så ingen direkt matlagning förutom moset, och det mesta andra förberedde jag igår.

Igår på jobbet var en riktig skitdag rent ut sagt, haha. Allt bara gick åt helvete, slog mig, kladdade ner, tappade onödigt många grejer, brände såser.. Haha, var lite sur där ett tag.
Men på eftermiddagen träffade jag Caroline och Alicia-bebis så då blev allt bättre!

 

6 Mars

Publicerad 2013-03-06 08:03:07 i Jobb

God Morgon!

Tillbaka på jobbet igen, skönt. Jag är dock lite sliten känner jag, sov nog inteså mycket inatt alltså.. Men det är inget som inte lite kaffe kan bota! Känns som att jag har två miljoner saker att göra idag, börja såhär mitt i veckan och inte ha någon koll.. Det är inte min grej alltså! Men jag ska försöka hinna med så mycket jag kan innan jag slutar, hehe.

Ha det gött!

Teen Wolf

Publicerad 2013-03-05 12:29:00 i Life

Har börjat glo på MTV-serien Teen Wolf nu när jag varit sjuk.. Bara igår kollade jag på hela första säsongen haha! Riktigt bra serie och tidsfördriv, jag är en riktig sucker för sådana serier.. Vampire Diaries, True Blood, Secret Circle. I Love it!
 

5 Mars

Publicerad 2013-03-05 10:23:00 i Life

God morgon!
 
Kom upp ur sängen för en stund sedan, sov som en prinsessa inatt vill jag lova. Känner mig mycket bättre idag, fortfarande lite seg men det är väl det som händer när man blir sjuk. Hoppas att jag kan gå till jobbet imorgon, men det siktar jag på! Ska försöka ta mig ut på en promenad lite senare, så att jag får röra lite på mig och få lite frisk luft.
 
Nu ska jag ta lite frukost, har fått tillbaka min aptit nu och är skithungrig!
 
 

Feelin' Better

Publicerad 2013-03-04 22:23:16 i Life

Hej och hå

Jag mår bättre nu. Har lyckats äta en riktigt måltid idag, igår levde jag bara på blåbärsproviva och vatten. Trevligt! Mår inte illa längre, och har inte lika hög feber längre heller. Skönt! Stannar dock hemma från jobbet imorgon också, för att vila ut mig och bli frisk ordentligt.

Nu ska jag ta en alvedon och sen sova.. Godnatt!

4 mars

Publicerad 2013-03-04 10:52:30 i Life

Hej!

Önskar jag kunde säga "God" morgon, men det är ingenting som är gott med den. Jag är sjuk och är hemma från jobbet både idag och imorgon.
Vaknade upp igår morse och mådde illam hade feber och frös som satan.. Inte kul alltså. Ska lägga mig på soffan nu och stanna där hela dagen.

Movie Times

Publicerad 2013-03-02 17:57:37 i Life

Nu sticker jag in till stan för att möta upp fina Ida för en biokväll! Vi ska se Django Unchained, en film som jag velat se riktigt länge.
 
Ha en fin Lördagskväll!
 
 
Gammal bild från London. Take me back please!

2 Mars

Publicerad 2013-03-02 08:50:42 i Life

God morgon!

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, sådär härligt utvilad.
Idag står en hel del grejer på schemat. Först blir det Second Hand och fika med mormor och mamma i Floda, sen promenad med en kompis som är i Floda över helgen, och senare i eftermiddag/ikväll blir det förhoppningsvis bio med Ida!

Men innan jag börjar tackla denna dagen är det dags för frukost.

Om en månad..

Publicerad 2013-03-01 09:56:00 i Life

..så är jag och Ida påväg till grymma Tokyo och Amanda! Längtar sjukt mycket alltså. Har inte tänkt på det så mycket, eftersom vi beställde så tidigt, men nu börjar det närma sig. Låt denna månaden gå fort!
 
 

1 Mars

Publicerad 2013-03-01 08:00:50 i Life

God morgon!
 
En ny månad börjar idag, och en vecka slutar. Känns som om man äntligen kan börja hoppas på att våren är på väg? Det var jätteskönt i solen igår eftermiddag, och det lukta sådär gott i luften som det gör på våren. Mmmm!
Som alltid är det skönt med Fredag. Vet inte riktigt hur mina planer för dagen/kvällen ser ut, hade lite smått planerat en utgång men vet inte riktigt hur det blir med det ännu. Annars blir det en hemmakväll med film och godis istället!
 
I vilket fall som helst så ska jag försöka sluta tidigare idag, och sen åka till mammas jobb och hälsa på.
 
Ha det gött!
 
Min profilbild

Linnea Jansson

Jag är nitton år och har nyss gått ut Hotell och Restaurangprogrammet på gymnasiet. Jag älskar att laga mat och shoppa, och fritiden spenderar jag helst med mina vänner eller med en riktigt bra bok.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela